Hvem er vi

Vi hedder VIVA og har spillet koncerter for børn i over 15 år. Vi har gennem mange år spillet skolekoncerter for LMS samt et hav af familiekoncerter rundt om i landet. Familiekoncerter er koncerter for både børn og deres forældre. VIVA kids består af fire garvede musikere inden for det danske musikliv.   VIVA spiller også for voksne. Scroll ned for at se hvem vi er.

For tiden spiller vi koncerten "Emilio og Pumaen"

Vi møder den farlige Puma, sjove SalsaSlanger, den stærke Bongobjørn, frække aber fra Maracas, ænder, der rapper og syngende cikader! Det hele bindes sammen af fortællingen om drengen Emilio, der sendes til markedet af sin mor. Men han bor langt ude i junglen og skal igennem den for at komme dertil. Bare han ikke møder den farlige Puma! Og godt han bliver venner med den stærke Bongobjørn. Emilio får en ven på markedet og de møder også mange andre dyr. Undervejs på turen får I spillet, sunget og danset med. Vi skal danse, synge, klappe og feste med Emilio. I skal lære 'Dyresangen' og bevægelserne til og tromme med til 'Trommesangen' med selve Emilios Oldefar! Læs mere om vores show her

img

Jeanette Arp: vokal, håndperc og danseintro

Jeanette synger så englene fryder sig. Det er hende, der fortæller historien om Emilio og Pumaen. Bare hun ikke selv bliver spist af Pumaen undervejs!
Når Jeanette ikke har travlt med at synge i VIVA, underviser hun i dans og bevægelse og laver musikworkshop for børn. Hun synger også i The Original Danish Polcalypso Orchestra  og synger blandt andet kirkekoncerter. Derudover har hun også skrevet en bog om bassisten Hugo Rasmussen. Det kan du læse mere om på arp-art.dk

Jeanette har tre drenge, to sammen med Jesper. De synes deres mor er god, men også som alle andre børn, at hun kan være lidt pinlig.

img

Niclas Knudsen: guitar, tres, kor og sang

Niclas er vores alle sammens Bongobjørn. Han er stor og stærk og er en af dem som Pumaen har respekt for. Godt vi har ham med, så han kan synge Bongobjørne-sangen,  samt spille nogle fede soloer, der kan jage Pumaen væk.

Når Niclas ikke er Bongobjørn i VIVA, er han en af Danmarks mest benyttede guitarister. Han spiller med Gud og hvermand og alle deres venner. Bl.a Ibrahim Electric, Christina Dahl Kvartet, Kalaha, Guitar Inferno, Hans Ulrik Kvartet osv osv.

Niclas har 3 børn som allesammen elsker at hive ham i skægget.

img

Martin Krogh: Bas og Kor

Martin er godt nok en fræk abe. Han kan ikke holde fingrene fra noget som helst. Så, hold på alt hvad du har, når han er i nærheden. Men han er også sjov at have med, i junglen. Så sker der noget!

Når Martin ikke hopper rundt på scenen med VIVA og hugger de andres ting, er han en af de mest benyttede salsa-bassister i Danmark. Martin spiller desuden også med Fatma Zidan, Krølle og Crocodillo og andre.

Martin har to drenge, som ikke er store nok til at hive ham i skægget endnu.

img

Jesper Nørløv Arnholtz: Congas, Percussion og kor

Jesper er både en flot og farlig salsaslange men også en farlig Puma, der sniger sig rundt i junglen. Han er faktisk også Emilios oldefar, der laver trommeshow og Salsaslange-fest med alle børn. Han kan lidt af hvert ham der. Kan man tromme hele vejen fra farfar til tip-tip oldefar? Ja det kan man godt. Prøv og se

Når Jesper ikke spiller i VIVA spiller han bl.a med Gone Fishin', The Original Danish Polcalypso Orchestra, Raven Chant og The Modern Latin Band

Jesper har to drenge. De ville gerne hive ham i skægget men han har ikke noget, så den går ikke. De to drenge har han sammen med Jeanette.